2015-11-18 @ 22:28:28 / Ridpass

Dagen och gårdagen

Önskar att jag kunde skriva något alldeles extraordinärt spännande men icke, har inte hänt något värt att skriva alldeles för mycket om. 

Igår så red jag igen, känslan är underbar att få sitta upp och göra det. Har absolut inga förhoppningar längre när jag sitter upp utan jag mest bara kör och tar det som det kommer. 

Men igår var han väldigt trevlig! Jobbade mycket med skritten, att han skulle vara avslappnad, framme och trampa genom hela kroppen. Hade mest fokus på mig själv, skritten upplever jag som tekniskt svårast på honom då den är så rörlig och stor, det är otroligt lätt att hindra och störa den vilket i sin tur leder på längre sikt till att man faktiskt förstör skritten. Så bakläxa på mig! Detta ska vara en självklarhet så dags att träna, träna, träna! Det märktes en sådan stor skillnad på honom när jag fokuserade på detta och då inte bara i skritten utan i de andra gångarterna också. Kul! 
Jobbade lite mera med trav och galopp än vad jag gjorde i måndags, kände att jag själv orkade lite till. Men mycket fokus på en lugn avslappnad takt halvhalter faktiskt. Just tydliga halvhalter känner jag att jag har varit dålig med på honom så det är på god tid att jag tar tag i det, fördelen är att han är lättlärd. Han förstod och accepterade det väldigt väl så det kommer att bli spännande att se vad detta kommer att ge för resultat. 

Idag då? Jo idag hade jag min lediga dag så jag åkte runt och småshoppade lite, hade ett presentkort på lyckås som jag satte sprätt på. Blev ett par nya roeckle-handskar (bästa handskarna alla dagar i veckan!) men denna gång fodrade, dock i exakt samma färg som jag redan har så liksom nice! 

Därefter så blev det en tur för att handla hårfärg och lite annat smått och gott, det sura i kråksången var att jag upptäckte när jag kom hem att jag hade tagit fel storlek på ett par trosor.. Till mitt försvar så stod rätt storlek på galgen, men jag glömde att titta ordentligt.. Hur irriterande?! 

Något annat spännande är att jag beställde nya ridstövlar. Inget fancy alls, rea på hööks liksom. Men mina har totalt gett upp, ger noll stöd längre och hasar ner. Går inte riktigt att rida ordentligt i dom längre så det var helt klart på tiden. Hoppas att dom nya funkar och att dom kommer snart! 

Söt kille från igår <3